Bádogos munkák

Bádogos munkák – egyszerű, látványos és gazdaságos megoldás

A modern építészet felkapott megoldásai közé tartozik a bádogozás, ami bár nem egy új technika, most még is felkapottá vált. Ez elsősorban a költséghatékony alapanyagának és az egyszerű megmunkálhatóságának köszönhető, amivel igazán látványos eredményeket érhetünk el.

Esztétikus kivitelezés és minőségi garancia az Am-Pet Kft.-nél!

Cégünk a bádogos munkákat professzionális szaktudással rendelkező munkatársai gyorsan és precízen látják el, garancia vállalása mellett. Utóbbit a szakmai hozzáértésünkön kívül a modern technológiai felszereltségünk és a legmagasabb minőséget képviselő alapanyagaink biztosítják a megrendelőink számára.

Bádogos munkák – a hagyományostól az extrém kivitelezésig

Vállalatunk a hagyományos bádogos munkák mellett a különleges megoldásokat kívánó kivitelezési feladatokat is elvállalja.  Munkatársaink nem csak bádogozási tapasztalatokkal, hanem szerteágazó kivitelezési ismeretekkel rendelkeznek, így szinte bármilyen bádogozási munkát képesek vagyunk ellátni.

Milyen bádogos munkákat kínálunk a megrendelőink számára?

  • ereszcsatorna készítés
  • lemeztető készítés
  • fémlemezfedések készítése
  • kúpok, tetőkibúvók kivitelezése
  • egyéb fémből készült díszítő elemek kivitelezése
  • egyéb bádogos szerkezetek javítása és készítése
  • új szerkezetek tervezése, gyártása és beépítése

Bádogos munkák – az egyszerűtől a komplex kivitelezésig

Iparági megrendelők számára: ipari létesítmények és csarnokok bádogos munkálatainkat az ellátása, csőhálózatok készítése.

Fővállalkozóknak: bádogos munkák kivitelezése alvállalkozóként építkezéseken és felújításokon

Magánszemélyek számára: családi házak bádogos munkálatainkat az ellátása, eresz csatorna készítés, javítás és felújítás, tetődíszítő elemek készítése.

Amiért minket érdemes választani:

Szolgáltatásunk az ország teljes területén igénybe vehető, a kiszállás pedig a szolgáltatás megrendelése esetén díjmentes.