Technologiai csőszerelés

Technológiai csőszerelés – speciális igényekre szabva

Az egyes iparágak gyártási folyamataihoz kapcsolódó csőhálózatoknak magas szintű követelményrendszernek kell megfelelnie. Az Am-Pet Kft. ezen elvárásokat teljesítve vállalja a speciális technológiai csőszerelési feladatokat.

A szolgáltatásunk a teljesség igénye nélkül az alábbi iparágak számára igényelhető:

Gyógyszer- és vegyipar, olaj- és petrolkémia, acélipar, zöldenergia termelés és környezetvédelem, élelmiszeripar, feldolgozóipar, épületgépészet.

Technológiai csőszerelés – precíz munkavégzés, stabil működés

Az Am-Pet Kft. szakmai felkészültsége és több éves tapasztalata garantálja a magas szintű és összetett feladatok elvégzését.  A csőrendszerek tervezésében és kivitelezésében szerzett tapasztalatainknak, és a folyamatosan fejlesztett eszközeinken köszönhetően bátran vállaljuk kis és nagynyomású rendszerek tervezését és kiépítését, valamint csőszakaszok cseréjét. Vállaljuk továbbá alap- és anyagvezetékek szerelését karimás és hegesztett kötéssel is. Szakmai tapasztalataink és minősítéseink alapján pedig a rozsdamentes, saválló, szénacél és műanyag technológiai csőszerelési feladatok ellátására is alkalmas vagyunk.

Milyen technológiai csőszerelési munkálatok látunk még el?

  • tartályszerelést
  • olajvezeték szerelést
  • hidraulikus vezetékek szerelését
  • nagynyomású vízvezeték szerelést
  • gőzvezeték szerelést
  • rézcső szerelést

Továbbá vállaljuk a technológiai csővezetékek rozsdamentesítését, alapmáz és festékréteg felhordását és a teljes rendszerek szigetelését is.

Miért minket válasszon a technológiai csőszerelési munkálatok kivitelezésére?

Vállalatunk több éves szakmai tapasztalattal, modern technológiai eszközökkel és minőségi alapanyagokkal látja el a kivitelezési munkálatokat. Az általunk tervezett csőrendszerek esetén pedig szerződéses garanciát, igény esetén pedig karbantartást is biztosítunk.  Professzionális szaktudással rendelkező munkatársaink pedig az ország egész területén, valamint külföldön is vállalják a technológiai csőszerelés tervezési és kivitelezési munkálatainak az ellátását.