Üdítőipari gépek

Cégünk folyamatos fejlődése és az elmúlt évek során szerzett szerteágazó szakmai tapasztalataink lehetővé tették, hogy a piavezető gyártók számára is megbízható szolgáltatásokat kínáljunk. 2010 óta az Am-Pet Kft. Magyarország egyik vezető üdítőital gyár gépsorainak az üzemeltetője és karbantartója.

Üdítőipari gépek üzemeltetése és karbantartása – nonstop figyelem, zéró veszteség

A termelékenységi szint és az állandó minőség fenntartása folyamatos felügyeletet és rendszeres karbantartást követel meg még az automatizált rendszerek esetében is. A tervezett karbantartás legnagyobb előnye a tervezhető leállási idő, ami hosszú távon stabil és nyereséges üzemeltetést biztosít.

Jó tudni: eddigi tapasztalataink alapján a hirtelen meghibásodások által okozott leállásokból eredő termelés kiesése és a javítási költségek együttese jelentősen meghaladták a megelőző karbantartás költségeit.

Vállalata megengedheti magának a váratlan leállást?

Üdítőipari gépek szerződéses üzemeltetése és karbantartása nonstop felügyelettel, azonnali hibaelhárítással és előre tervezhető, időszakos karbantartással.  Vállalatunk azokban az üzemekben és gyárakban, ahol nincs lehetőség saját karbantartói részleg fenntartására, előnyös szerződéses feltételek mellett vállalja a teljes körű üzemeltetési szolgáltatásokat.